Vi är ett glatt gäng på Öjaby Herrgård som jobbar hårt och gillar det vi gör

 

Jobba hos oss 


Ny tjänst

Vi vill nu förstärka vårt köksteam och söker därför kock eller kallskänka för omgående anställning till Öjaby Herrgård i Växjö.

Vi söker dig som brinner för yrket och älskar att laga mat. Du ska ha minst 3 års utbildning samt några års erfarenhet från varm eller/och kallkök. Utökade kunskaper inom konditori och bageri är önskvärt. Vi ställer höga krav på punktlighet, noggrannhet och hög arbetsmoral. Vi arbetar i ett högt tempo och med glatt humör. Schemalagd arbetstid heltid 40 timmar i veckan. Lön enligt avtal.

Öjaby Herrgård är ett hotell, restaurang och konferensanläggning som är känt för sin goda mat. Vår restaurang är öppen sju dagar i veckan och vi serverar allt från frukost, förmiddagsfika, lunch eftermiddagsfika, supéer, à la carte, festvåning, bufféer som påskbord och julbord. Vi levererar också ett stort antal luncher till olika skolor och företag dagligen. Vår restaurang är KRAV-certifierad och vi använder främst svenska och lokalproducerade råvaror i vår matlagning i den mån det är möjligt.

Ansökan med CV skickas till robert@ojabyherrgard.se 


Övriga tjänster

Vi söker ständigt extrapersonal. Kockar, servis, städ, frukost. Är DU intresserad, skicka en presentation av dig själv och CV till: